Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left Bunkkerimuseon kesäaukioloajat

Bunkkerimuseon kesäaukioloajat

Bunkkerimuseo avautuu jälleen keskiviikkona 29.6. klo 10! Bunkkerit ovat avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 10–16 ja museo on auki 22.7. asti. Kontiolahden Sotilaskoti palvelee aukiolopäivinä klo 12–14.

Joensuun bunkkerimuseo on pala Salpalinjaa, 1200 kilometrin mittaista talvisodan jälkeen rakennettua linnoitusketjua. Esillä on kaksi kunnostettua teräsbetonibunkkeria, taistelu- ja yhdyshautaa sekä panssariestekivilinjaa. Bunkkereissa esillä oleva näyttely kertoo Salpalinjan rakentamisesta ja museon alueella sijainneen linnoitustyömaan arjesta.

Voit vierailla museon ulkoalueella myös aukioloaikojen ulkopuolella bunkkereiden ollessa kiinni. Voit tutustua alueeseen tarkemmin esimerkiksi äänioppaan avulla, jonka löydät alueen opasteista tai Bunkkerimuseon verkkosivuilta. Lisäksi tarjoamme maksullisia tilausopastuksia syyskuuhun asti.

Bunkkerimuseon alueella on portaita ja kynnyksiä, joten esimerkiksi bunkkereissa vierailu ei ole esteetöntä. Museoon kuuluvalla puistoalueella voi liikkua esteettömästi.

 

AUKIOLOAJAT
Bunkkerimuseo on avoinna yleisölle 29.6.–22.7.2019 ke–pe klo 10–16.
Tilausopastuksia voi varata aukioloaikojen ulkopuolelle 30.9. saakka.

YHTEYSTIEDOT
pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762 (klo 9–15)
www.pohjoiskarjalanmuseo.fi/joensuun-bunkkerimuseo