Breadcrumb

Asset Publisher

angle-left Joulukorttikampanja - Iloa ikäihmisille 2.11.-2.12.2022

Joulukorttikampanja - Iloa ikäihmisille 2.11.-2.12.2022

Perinteinen joulukorttikampanja kutsuu kaikki joensuulaiset lähettämään joulukortteja, tuoden samalla iloa ikäihmisten joulun odotukseen. Joulukorttikampanja on käynnissä 2.11.-2.12.2022 välisen ajan.

Joulukortit tervehdyksineen voi toimittaa mille tahansa Joensuun keräyspisteistä niiden aukioloaikojen puitteissa. Keräyspisteen löydät esimerkiksi Pohjois-Karjalan museolta, Carelicumin ala-aulasta. Korteissa vastaanottajan kohta tulee jättää tyhjäksi, eikä postimerkkiä tai kirjekuorta tarvitse. Allekirjoita korttisi lisäämällä oman nimesi perään "-Tonttu" -pääte (esim Minna-Tonttu).

Joulukorttikampanjan kautta on tuotettu iloa ikäihmisille jo useana vuonna. Tällä halutaan tuoda iloa ikäihmisten ja mahdollisesti yksinäisten arkeen. Kampanjan kautta jaettavat kortit voivat olla joillekin se ainoa joulukortti, jonka he saavat jouluna.

Joensuulaiset ovat osallistuneet keräykseen edellisvuosina innolla ja kortteja on saapunut tuhansia. Kannustammekin osallistumaan keräykseen korteilla, joissa näkyy oman käden jälki itsekirjoitettujen tekstien ja koristelujen muodossa.

Joulukorttikampanjan järjestää Joensuun kulttuuripalvelut yhteistyössä Taitamon ja Siun Soten kanssa, joiden avustuksella kortit toimitetaan ikäihmisille muun muassa palvelukoteihin ja kotihoidon asiakkaille Siun Sote toimittaa ikäihmisille joulukortit perille esimerkiksi kotihoidon kautta.

Lisätietoa löydät Joensuun kaupungin sivuilta osoitteesta:

https://tapahtumat.joensuu.fi/fi-FI/page/6360de8fe3f4320a08e10dd3

Tonttu katselee joulukortteja.