Murupolku

Mukulakatu

Mukulakatu on Pohjois-Karjalan museon yhteydessä Carelicumissa sijaitseva lasten oma satukaupunki, joka taloineen ja asukkaineen muistuttaa entisaikojen Joensuuta. Innostavassa leikkipaikassa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.
 

Purjehdi Pielisjokea pitkin satamaan, lastaa Suola-Kustin apuna rantamakasiineihin kaukaisista maista tuotuja tavaroita, auta kauppias Kononoffia myymään tuotteitaan kaupassa, hyppää junan kuljettajaksi tai jaa postia Mukulakadun asukkaille! Mukulakadulta löydät myös muuta jännittävää, kuten Aarrejärven erikoisine asukkaineen. Junan ravintolavaunussa voit syödä omia eväitä, ja Tsaarin salissa on tilaa leikeille, peleille, askartelulle ja erilaisille esityksille. Kammari tarjoaa paikan rauhalliselle lukutuokiolle.

Pohjois-Karjalan museon ollessa kiinni (mm. juhlapyhinä) myös Mukulakatu on suljettu. Aukioloaikojen poikkeukset

Huomioithan, että alle 10-vuotiaita lapsia ei saa jättää Mukulakadulle ilman valvontaa, vaan heidän tulee olla vanhempansa, vanhemman sisaruksen tai muun vastuullisen henkilön seurassa.


Ryhmät

Ryhmät voivat vierailla Mukulakadulla myös arkisin ennen museon aukeamista kello 8–10. 

Joensuun alueen koululaiset ja opiskelijat pääsevät museoon ja Mukulakadulle opetusryhmänä maksutta. Joensuulaisille päiväkotiryhmille sekä muiden paikkakuntien koululaisille ja opiskelijoille hinta on 1 € / lapsi. Ohjaajat ja opettajat pääsevät Mukulakadulle maksutta. Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut Mukulakadulle tulee varata etukäteen, jotta vältämme pahimmat ruuhkat.

Varauksen voit tehdä arkisin kello 9–15 numerosta 050 520 2762 tai pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi.
 

Syntymäpäivät ja yksityisvaraukset

Mukulakadulla on tarjolla kolme erilaista syntymäpäiväpakettia, jotka sisältävät omatoimisen syntymäpäiväohjelman ja monitoimitilan vuokran. 

Jokaiseen pakettiin kuuluu helposti seurattava seikkailukäsikirja, sekä seikkailulaatikko, joka sisältää kaikki tarvittavat materiaalit. Laatikoista löytyy myös leikkipussit, joita voi halutessaan käyttää syntymäpäivävierailun ohessa. Seikkailulaatikon saat lipunmyynnistä Mukulakadulle saapuessasi. Syntymäpäiväpakettien tarkemmat kuvaukset löydät täältä.

Tiedustelut ja varaukset: 050 520 2762 tai pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi.

 

Syntymäpäiväpaketit

AUKIOLOAJAT

ma–ti, to–su 10–16
ke 10–19

Aukioloaikojen poikkeukset

LIPUT

Mukulakatu + pääsylippu museoon:
Aikuiset 8 €
Lapset 4 €
Perhelippu (2 aikuista ja 1–3 lasta) 14 €

Jos haluat tulla pelkästään Mukulakadulle:
Aikuiset 4 €
Aikuinen ja yksi lapsi: 7 €, mukana seuraavat lapset 4 € / lapsi

Lasten lippuun sisältyy aina koko museoon pääsy.

YHTEYSTIEDOT

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
varaukset: ma–pe 9–15

Henkilökunnan yhteystiedot

Pohjois-Karjalan museo, Osoite ja reittiohjeet

Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Carelicumin rakennus

Sivu arviointi ja palaute

Facebook_Mukulakatu