Pohjois-Karjalan museon kuvapalvelujen teksti

Kuvapalvelu on suljettu 21.6.–25.7.2021 kesälomien aikana.

Pohjois-Karjalan museon kuva-arkisto on avoin kaikille historiallisista valokuvista kiinnostuneille asiakkaille. Museon valokuvia voi hyödyntää monin eri tavoin: liiketilojen ja porraskäytävien somistukseen, kodin sisustukseen, kirjojen ja lehtien kuvitukseen, näyttelyihin ja messuihin.

Vierailuaika kuva-arkistossa kannattaa sopia etukäteen. Kuvavedoksia ja negatiiveja ei lainata arkiston ulkopuolelle. Museo digitoi kopion alkuperäisestä valokuvasta asiakkaan laskuun. Asiakas on vastuussa kuvan asianmukaisesta käytöstä ja tekijänoikeuksien kunnioittamisesta.

Kuvien julkinen käyttö on maksullista. Opetus- ja yksityiskäyttö ovat vapautettu käyttöoikeusmaksusta. Asiakkaalle myydään kuvaan kertakäyttöoikeus. Oikeutta ei saa myydä eikä siirtää edelleen. Kuvapalvelun hinnasto löytyy täältä.

Sähköisessä muodossa saadut kuvat tulee poistaa käytön jälkeen asiakkaan tiedostoista. Museon ja kuvaajan nimi tulee aina mainita kuvan yhteydessä museon ilmoittamassa muodossa. Kuvia saa käyttää vain asiakkaan ilmoittamaan tarkoitukseen.

YHTEYSTIEDOT

Erkki Matikainen
amanuenssi (esine- ja valokuvakokoelmat)
050 341 9503
erkki.matikainen@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute