Навигационная цепочка

Публикатор

angle-left Ca­re­li­cum ja Mu­ku­la­ka­tu kiin­ni 15.–28. hei­nä­kuu­ta – Ve­ka­ra­ro­kin lip­pu­ja jaos­sa Mu­ku­la­ka­dul­la 28. ke­sä­kuu­ta al­kaen

Ca­re­li­cum ja Mu­ku­la­ka­tu kiin­ni 15.–28. hei­nä­kuu­ta – Ve­ka­ra­ro­kin lip­pu­ja jaos­sa Mu­ku­la­ka­dul­la 28. ke­sä­kuu­ta al­kaen

Carelicumin rakennuksessa sijaitsevat Joensuun kaupungin asiakaspalvelupiste, Mukulakatu ja ravintola Lumme ovat suljettu 15.–28. heinäkuuta 2024. 

Kiinniolon aikana Joensuun kaupunginorkesterin ja -teatterin lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupasta ja puhelinpalvelusta, sekä Joensuun Prismalta ja R-kioskeilta. 

Joensuun joukkoliikenteen Waltti-kortteja voi ladata verkkokaupan lisäksi Koskikadun ja Jukolankadun R-kioskeilla, sekä itsepalveluautomaateilla. Itsepalveluautomaatteja sijaitsee Joensuun pääkirjastolla, kauppakeskus Iso-Myyssä, sekä Asemaparkin odotustilassa. 

Vekararokin lippuja jaossa Mukulakadulla 

Mukulakadun asiakkaille jaetaan maksuttomia lippuja Vekararokkiin 28. kesäkuuta klo 10 alkaen. Lipun lunastaminen edellyttää Mukulakadun sisäänpääsyn ostamista. Yksi ostettu Mukulakadun lippu oikeuttaa yhteen Vekararokin lippuun. 

Lippu on mahdollista lunastaa Mukulakadulla vierailun yhteydessä Carelicumin lipunmyynnistä. Vekararokki järjestetään torstaina 4. heinäkuuta 2024. 

Lippuja jaetaan 100kpl.