Навигационная цепочка

Mukulakadun synttärit

 

Mukulakatu on suosittu ja hauska paikka viettää lasten synttäreitä. Valitse ohjatut teemasynttärit tai suunnittele omat juhlasi!

 

Ohjattujen teemasynttärien hinnat, kesto 1 tunti

Hintoihin lisätään Mukulakadun pääsymaksut

Arkisin kello 10–17                     39 €
Arkisin kello 17–19                     81 €
Lauantaisin kello 10–15            41 €
Lauantaisin kello 15–18            81 €
Sunnuntaisin kello 10–15         78 €
Sunnuntaisin kello 15–18         90 €

    

Tilavuokrat ilman ohjattua ohjelmaa

Työpajatilan vuokra
20€ / alkava tunti + pääsymaksut
Mukulakadun vuokra arkisin kello 17–19
52€ / alkava tunti + pääsymaksut
Mukulakadun vuokra viikonloppuisin kello 15–18
61€ / alkava tunti + pääsymaksut

 

Huom.! Synttäreitä ei voi varata kello 10–15 ilmaiselle museolauantaille eli 7.9. / 5.10. / 9.11. / 7.12.

 

Varaukset

Synttäreiden varauslomake löytyy täältä. Varaus kannattaa tehdä viimeistään 5 arkipäivää ennen synttäreitä. Synttärit voi siirtää tai perua veloituksetta 3 arkipäivää ennen tapahtumaa. Lisätiedot ja peruutukset arkisin kello 9–15 numerosta 050 520 2762 tai pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi

Teemasynttärit eli ohjattu askartelutuokio järjestetään Mukulakadun viereisessä työpajatilassa. Ohjatun ohjelman kesto on 1 tunti, minkä jälkeen työpajatila on synttärivieraiden käytössä 30 minuuttia esimerkiksi tarjoiluja varten. Työpajatilan käytöstä tämän 1,5 tunnin jälkeen maksetaan lisämaksu. Työpajatila on mahdollista varata omaan käyttöön myös ilman ohjattua ohjelmaa.

Mukulakadun voi vuokrata yksityiskäyttöön vain aukioloaikojen ulkopuolella. Aukioloaikoina Mukulakadulle voi mennä vapaasti leikkimään teemasynttärien jälkeen, mutta tällöin tila on myös muiden museon asiakkaiden käytössä.

 

Ohjattujen synttärien teemat

Askartelutuokion teeman voit valita seuraavista. Teemat on suunniteltu 5–10-vuotiaille. Aarrejärven salaisuus soveltuu myös hieman tätä nuoremmille, mutta ei kuitenkaan alle 4-vuotiaille.

Aarrejärven salaisuus: Mukulakadulta löytyy salaperäinen Aarrejärvi, jossa asuu esimerkiksi Iki-Hauki. Jokainen lapsi pääsee tekemään oman pienoiskokoisen järven asukkaineen ja aarteineen.

Kadonneet kruununjalokivet: Suomi on nykyään tasavalta, mutta 100 vuotta sitten Suomesta piti tulla kuningaskunta. Kuninkailla on valtansa osoituksena kruunu, valtikka ja valtakunnanomena. Lapset suunnittelevat ja tekevät itselleen oman valtikan tai valtakunnanomenan.

Nappikauppiaan kummalliset otukset: Vanhalla nappikauppiaalla oli kokoelma kaikkialta maailmasta kerättyjä nappeja, jotka olivat kuitenkin kovia karkailemaan. Nyt lapset pääsevät askartelemaan oman mielikuvituksellisen nappiolionsa näistä karkuteillä olevista napeista.

 

Ohjeet

Synttäreiden onnistuminen edellyttää varaajan puolelta vähintään yhden aikuisen läsnäoloa viittä lasta kohden. Vanhemmat sitoutuvat omalta osaltaan huolehtimaan synttärijuhlijoiden valvonnasta sekä siitä, että juhlien jälkeen tavarat palautetaan paikoilleen.

 

Tarjoilut

Synttäreiden yhteydessä työpajatilaan voi tuoda omat tarjoilut. Mukulakadun sosiaalitilasta löytyy pieni jääkaappi, vesipiste, mikro ja kahvinkeitin. Museon tiloissa ei valitettavasti voi käyttää kynttilöitä, koska ne aiheuttavat palohälytyksen.

Aukioloajat, mukulakatu

ma–pe klo 10–17

la–su klo 10–15

Poikkeukset

Liput, Mukulakatu

Aikuiset 3€ (vain Mukulakadulle, museolippu 5€)
Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 3 €
Lapset ja nuoret (1–18-vuotiaat) 3 €
Perhelippu (2 aikuista + 1–3 lasta) 11 €

Pohjois-Karjalan museo, Osoite ja reittiohjeet

Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Carelicumin rakennus

Sivu arviointi ja palaute