Навигационная цепочка

Bunkkerimuseon tilausopastukset

 Tilausopastukset

Joensuun bunkkerimuseon tilausopastuksia voi varata aukioloaikojen ulkopuolella toukokuun puolivälin tienoilta syyskuun lopulle. Kesän 2021 opastusten varaamisesta tiedotetaan tällä sivulla kevään aikana. Talvikaudella museoon ei oteta tilausryhmiä.

Opastuskierrokset museon aukioloaikojen ulkopuolella ovat maksullisia. Myös museon avaamisesta aukioloaikojen ulkopuolella peritään normaali opastusmaksu.

Varaus kannattaa tehdä viimeistään 5 arkipäivää ennen tilattavaa opastuspäivämäärää. Opastuskierroksen voi siirtää tai perua veloituksetta 3 arkipäivää ennen varattua ajankohtaa.

Hinnasto

  • Arkipäivinä ja lauantaisin suomenkielisen opastuksen hinta on 60 € ja englanninkielisen opastuksen hinta on 64 €.
  • Sunnuntaisin ja juhlapyhinä opastusmaksu on suomeksi 120 € ja englanniksi 128 €.

Opastuskierroksen voit varata

Varausehdot

Palvelu tulee varata etukäteen. Varaus tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen toivottua ajankohtaa. Varauksen voi perua veloituksetta 3 arkipäivää ennen varattua aikaa. Opastuksen hinta veloitetaan täysimääräisenä, jos palvelua ei ole määräaikaan mennessä peruutettu.

Peruutus on tehtävä joko kirjallisesti (kirje, sähköposti) tai soittamalla asiakaspalveluun sen aukioloaikana. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Joensuun bunkkerimuseoon. Jos sähköinen viesti saapuu varauspalvelun aukioloajan jälkeen, katsotaan peruutus saapuneeksi seuraavana varauspalvelun aukiolopäivänä.

Opas odottaa ryhmää enintään 15 min. varatun ajan alkamisesta. Mikäli ryhmä haluaa oppaan odottavan pidempään, veloitetaan odotusajasta jokaiselta alkavalta tunnilta palvelua vastaava maksu. Opas jää odottamaan vain, mikäli hänellä ei ole muita varauksia. Mikäli varattua aikaa ei voi siirtää, opastus peruuntuu ja asiakkaalta veloitetaan varatun palvelun hinta.

Bunkkerimuseo, aukioloajat

Kesän 2021 aukiolosta tiedotetaan kevään aikana.

Bunkkerimuseo, liput

VAPAA PÄÄSY museon aukioloaikana. Tilausopastusten hinnat löydät täältä

Bunkkerimuseo, Opastukset ja museovierailut

Kesän 2021 tilausopastusten varaamisesta tiedotetaan kevään aikana.

Yhteystiedot, Bunkkerimuseo

Bunkkerimuseo, osoite ja reittiohjeet

Virrantaus 7, Joensuu