Навигационная цепочка

Pohjois-Karjalan museon ajankohtaiset näyttelyt

Satumetsä-näyttely päättyi 12.1.2020 ja aloitimme saman tien Kadonnut Kinnas ja muita tarinoita -näyttelyn rakentamisen. Kadonnut kinnas avataan 6.2. Perusnäyttelymme on normaalisti auki.

Kadonnut kinnas ja muita tarinoita 6.2.-31.5.

Miljoonat ihmiset liikkuvat päivittäin maasta toiseen sotien, vainojen, luononkatastrofien, mutta myös työn, vapaa-ajan ja perhesyiden takia. Mukana kulkevat monenlaiset tavarat, joihin kiinnittyy erityisiä merkityksiä, muistoja ja tunteita. Koko perheen näyttelyssä tutustuaan jännittäviin elämäntarinoihin ja koetaan millaista on ylittää rajoja, jättää koti ja kohdata uusia ihmisiä. Näyttelyn voi myös pelata läpi - pöyrätä onnenpyörää ja antaudu pelin vietäväksi.

Näyttely esittlee Itä-Suomen yliopiston Karjalan tutkimuslaitoksen tutkimusta ja taidetta yhdistävän työryhmän tuloksia. Näyttelyyn liittyy paljon kiinnostavaa ohjelmaa: yleisöluontoja, tarinakahvila-tapaamisia, erikoisopastuksia sekä koululaisryhmille suunnattuja työpajoja ja kierroksia. Oheisohjemlan aikataulu julkaistaan viikolla 4, seuraa museon ja Kadonnut kinnas -hankkeen nettisivuja.

 

Kadonnut kinnas

 

 

Aukioloajat

ma–ti, to–su 10–16

ke 10–19
 

Poikkeukset

Liput

Museolippu 7 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 3 €
Lapset (1–18 vuotta) 3 €
Perhelippu (2 aikuista ja 1–3 lasta) 12 €

Yhteystiedot

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
ma–pe 9–15

Henkilökunnan yhteystiedot

Pohjois-Karjalan museo, Osoite ja reittiohjeet

Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Carelicumin rakennus

Sivu arviointi ja palaute