Här-är-du

Syntymäpäiväpaketit

Syntymäpäiväpaketit

HUOM! Synttäreitä voi järjestää Hilman aukioloaikoina 1.10. 2023 saakka. 

Mukulakatu on auki yleisölle normaalisti 13.12.2023 saakka. Mukulakatu avataan jälleen vuoden 2024 puolella, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. 

Syntymäpäivätarjoiluja ja omaa ohjelmaa saa järjestää Mukulakadun viereisessä sijaitsevassa monitoimitilassa. Tilan vuokra on vuonna 2023: 

- arkisin 45 € + pääsymaksu 4 € / hlö
- lauantaisin ja sunnuntaisin 50  € + pääsymaksu 4 € / hlö

Syntymäpäiväpaketin hintaan sisältyy Mukulakadun vieressä sijaitsevan monitoimitilan yksityiskäyttö 2 tunnin ajan. Tilaan saa tulla 15 minuuttia laittamaan tarjoiluja ja koristeluja. Syntymäpäivien jälkeen on varattu 15 minuuttia tilan siistimiseen. Tila on siis käytössä yhteensä 2,5 tunnin ajan. 

Varaaja sitoutuu huolehtimaan synttärijuhlijoiden valvonnasta sekä siitä, että juhlien jälkeen tavarat palautetaan paikoilleen.

Helpoiten maksat syntymäpäivät vierailun yhteydessä Carelicumin lipunmyyntiin.

 

Tiedustelut ja varaukset: pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi tai arkisin klo 9–15 numerosta 050 520 2762. Suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse.

 

Tarjoilut

Synttäreiden yhteydessä voi tarjota omia tarjoiluja, jotka nautitaan monitoimitilassa. Mukulakadun puolelle ruoan tai juomien vieminen ei ole sallittua. Mukulakadun sosiaalitilasta löytyy pieni jääkaappi, vesipiste, mikro, veden- ja kahvinkeitin. Museon tiloissa ei voi polttaa kynttilöitä, koska ne aiheuttavat palohälytyksen.

Aukioloajat

ma–ti, to–su 10–16
ke 10–19

Aukioloaikojen poikkeukset

Liput, Mukulakatu

Mukulakatu + pääsylippu museoon:
Aikuiset 4 €
Aikuinen ja yksi lapsi: 7 €, mukana seuraavat lapset 4 € / lapsi

Lasten lippuun sisältyy aina koko museoon pääsy.

Yhteystiedot

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
varaukset: ma–pe 9–13

Henkilökunnan yhteystiedot