Murupolku

Syntymäpäiväpaketit

Syntymäpäiväpaketit

HUOM! Tällä hetkellä synttäreitä voi järjestää vain Hilman aukioloaikoina, jolloin Mukulakadulla saattaa olla samaan aikaan muita kävijöitä.

Mukulakadulla on tarjolla kolme erilaista syntymäpäiväpakettia, jotka sisältävät omatoimisen syntymäpäiväohjelman ja monitoimitilan vuokran. 

Hinnat 2022

- arkisin 41 € + pääsymaksu 4 € / hlö
- lauantaisin ja sunnuntaisin 43 € + pääsymaksu 4 € / hlö

Syntymäpäiväpaketin hintaan sisältyy Mukulakadun vieressä sijaitsevan monitoimitilan yksityiskäyttö 2 tunnin ajan.

Varaaja sitoutuu huolehtimaan synttärijuhlijoiden valvonnasta sekä siitä, että juhlien jälkeen tavarat palautetaan paikoilleen.

Helpoiten maksat syntymäpäivät vierailun yhteydessä Carelicumin lipunmyyntiin.

Jokaiseen pakettiin kuuluu helposti seurattava seikkailukäsikirja, sekä seikkailulaatikko, joka sisältää kaikki tarvittavat materiaalit. Laatikoista löytyy myös leikkipussit, joita voi halutessaan käyttää syntymäpäivävierailun ohessa. Seikkailulaatikon saat lipunmyynnistä Mukulakadulle saapuessasi. Syntymäpäiväpakettien tarkemmat kuvaukset löydät tämän sivun alareunasta.

 

Tiedustelut ja varaukset: 050 520 2762 tai pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi.

Synttäripakettien materiaalit ja käsikirjat löytyvät seikkailulaatikosta, jonka saatte lipunmyynnistä saapuessanne Mukulakadulle.

 

Tarjoilut

Synttäreiden yhteydessä voi tarjota omia tarjoiluja, jotka nautitaan monitoimitilassa. Mukulakadun puolelle ruoan tai juomien vieminen ei ole sallittua. Mukulakadun sosiaalitilasta löytyy pieni jääkaappi, vesipiste, mikro, veden- ja kahvinkeitin. Museon tiloissa ei voi polttaa kynttilöitä, koska ne aiheuttavat palohälytyksen.

 

1. Mukulakadun mysteeri

Tervetuloa osallistumaan Mukulakadun mysteerin selvittämiseen! Täti Serafiina tarvitsee kiperästi apuanne, sillä joku on mennyt vohkimaan hänen arvokkaan lasiesineensä. Mysteerin ratkaisemisen parissa osallistujat pääsevät leikkimään erilaisia leikkejä, suunnistamaan rastilta toiselle asukaskartan avulla, sekä harjoittelemaan esimerkiksi tarkkailutaitojaan Älykkö-pöllön tarkkailukoulussa!

Mukulakadun mysteeri on juonellinen seikkailu, jonka omatoiminen toteuttaminen on helppoa seikkailukäsikirjan avulla. Tarinapätkien elävöittämiseen voit halutessasi käyttää käsinukkeja, jotka löydät Mukulakadun mysteerin seikkailulaatikosta.

Mukulakadun mysteerin käsikirja

 

2. Tsaarin juhlat

Tsaari tarvitsee apua juhliensa järjestämisessä! Pääsette jakamaan kutsukirjeitä Mukulakadun asukkaille, etsimään ostoslistan kanssa tarvittavia asioita, sekä tietenkin ehostautumaan juhlia varten pukeutumalla rooliasuihin ja askartelemalla kruunut!

Tsaarin juhlat on vapaamuotoisempi syntymäpäiväpaketti, jonka sisältöä voi muokata osallistujien kiinnostuksen mukaan. Paketti sisältää mm. kuvasuunnistusta, askartelua sekä esitysten pitämistä, mutta jättää tilaa myös vapaalle leikille.

Tsaarin juhlien käsikirja

 

3. Renttu-Ryynäsen aarrejahti

Ohoi! Oletteko valmiita astumaan aarrejahdin pariin? Mukulakadulla asustaa vanha merirotta Renttu-Ryynänen, joka tarvitsee apua kadonneen aarteen metsästyksessä! Seikkailu pitää sisällään rastiradan, jota suunnistetaan aarrekartan avulla. Rasteilla pääsette leikkimään erilaisia leikkejä, kokoamaan palapeliä, sekä saatatte kohdata matkallanne myös Mukulakadun hurjimman asukkaan...

Renttu-Ryynäsen aarrejahti on juonellinen seikkailu, jonka kulkua on helppo seurata ja toteuttaa omatoimisesti seikkailukäsikirjan avulla.

Aarrejahdin käsikirja

AUKIOLOAJAT

ma–ti, to–su 10–16
ke 10–19

Aukioloaikojen poikkeukset

LIPUT

Mukulakatu + pääsylippu museoon:
Aikuiset 8 €
Lapset 4 €
Perhelippu (2 aikuista ja 1–3 lasta) 14 €

Jos haluat tulla pelkästään Mukulakadulle:
Aikuiset 4 €
Aikuinen ja yksi lapsi: 7 €, mukana seuraavat lapset 4 € / lapsi

Lasten lippuun sisältyy aina koko museoon pääsy.

YHTEYSTIEDOT

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
varaukset: ma–pe 9–15

Henkilökunnan yhteystiedot