Bunkkerimuseon tilausopastukset

Tilausopastukset

Kesäkaudella bunkkerimuseoon voi varata maksullisia opastuskierroksia touko-syyskuulle, myös museon aukioloaikojen ulkopuolelle. Museon avaamisesta aukioloaikojen ulkopuolella peritään opastusmaksu.

Opastus tulee varata viimeistään 5 arkipäivää ennen opastuksen päivämäärää. Opastuskierroksen voi siirtää tai perua veloituksetta 3 arkipäivää ennen varattua ajankohtaa.

Tilausopastusten hinnasto (sis. alv 24 %)

  • Arkipäivinä opastus suomeksi 68 €, englanniksi 70 €. Lisäksi pääsymaksu museoon 4€ / hlö. 
  • Lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä opastus suomeksi 136 €, englanniksi 140 €. Lisäksi pääsymaksu museoon 4€ / hlö.

Opastuskierroksen voit varata

Varausehdot

Palvelu tulee varata etukäteen. Varaus tulee tehdä viimeistään 5 arkipäivää ennen toivottua ajankohtaa. Varauksen voi perua veloituksetta 3 arkipäivää ennen varattua aikaa. Opastuksen hinta veloitetaan täysimääräisenä, jos palvelua ei ole määräaikaan mennessä peruutettu.

Peruutus on tehtävä joko sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluun sen aukioloaikana. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Joensuun bunkkerimuseoon. Jos viesti saapuu varauspalvelun aukioloajan jälkeen, katsotaan peruutus saapuneeksi seuraavana varauspalvelun aukiolopäivänä.

Opas odottaa ryhmää enintään 15 minuuttia varatun ajan alkamisesta. Mikäli ryhmä haluaa oppaan odottavan pidempään, veloitetaan odotusajasta jokaiselta alkavalta tunnilta palvelua vastaava maksu. Opas jää odottamaan vain, mikäli hänellä ei ole muita varauksia. Mikäli varattua aikaa ei voi siirtää, opastus peruuntuu ja asiakkaalta veloitetaan varatun palvelun hinta.

Bunkkerimuseon piha-alueella voi vierailla itsenäisesti silloin, kun näyttelybunkkerit ovat kiinni. 

 

AUKIOLOAJAT

Kesällä 2024 olemme avoinna 26.6.-19.7. keskiviikosta perjantaihin klo 10-15.

Kontiolahden Sotilaskodin kanttiini on avoinna museoalueella klo 11-14 museon aukiolopäivinä. 

Aukioloaikojen ulkopuolella museoalueella voi vierailla vapaasti, mutta bunkkerit ovat suljettuja ja talvikunnossapitoa ei ole.

YHTEYSTIEDOT

Bunkkerimuseo, osoite ja reittiohjeet

Virrantaus 7, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute