Bunkkerimuseon tilausopastukset

Tilausopastukset

Kesäkaudella bunkkerimuseoon voi varata maksullisia opastuskierroksia touko-syyskuulle, myös museon aukioloaikojen ulkopuolelle. Myös museon avaamisesta aukioloaikojen ulkopuolella peritään opastusmaksu.

Museoon on aukioloaikoina vapaa pääsy. Bunkkerimuseon piha-alueella voi vierailla myös itsenäisesti silloin, kun näyttelybunkkerit ovat kiinni.

Opastus tulee varata viimeistään 5 arkipäivää ennen opastuksen päivämäärää. Opastuskierroksen voi siirtää tai perua veloituksetta 3 arkipäivää ennen varattua ajankohtaa.

Hinnasto

  • Arkipäivinä opastus suomeksi 60 €, englanniksi 65 €.
  • Lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä opastus suomeksi 120 €, englanniksi 130 €

Opastuskierroksen voit varata

Varausehdot

Palvelu tulee varata etukäteen. Varaus tulee tehdä viimeistään 5 arkipäivää ennen toivottua ajankohtaa. Varauksen voi perua veloituksetta 3 arkipäivää ennen varattua aikaa. Opastuksen hinta veloitetaan täysimääräisenä, jos palvelua ei ole määräaikaan mennessä peruutettu.

Peruutus on tehtävä joko sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluun sen aukioloaikana. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Joensuun bunkkerimuseoon. Jos viesti saapuu varauspalvelun aukioloajan jälkeen, katsotaan peruutus saapuneeksi seuraavana varauspalvelun aukiolopäivänä.

Opas odottaa ryhmää enintään 15 minuuttia varatun ajan alkamisesta. Mikäli ryhmä haluaa oppaan odottavan pidempään, veloitetaan odotusajasta jokaiselta alkavalta tunnilta palvelua vastaava maksu. Opas jää odottamaan vain, mikäli hänellä ei ole muita varauksia. Mikäli varattua aikaa ei voi siirtää, opastus peruuntuu ja asiakkaalta veloitetaan varatun palvelun hinta.

 

AUKIOLOAJAT

Bunkkerimuseon kausi 2022 on päättynyt. Kiitos kaikille museovieraille, tapahtumissa käyneille sekä vapaaehtoisille museon hyväksi tehdystä työstä! Kesäkaudelle 2023 maksullisia opaskierroksia voi varata  22.5.2023 alkaen. 

YHTEYSTIEDOT

Bunkkerimuseo, osoite ja reittiohjeet

Virrantaus 7, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute