Breadcrumb

Mukulakatu

HUOM! Synttäreitä voi järjestää Hilman aukioloaikoina 1.10. 2023 saakka.
Mukulakatu on auki yleisölle normaalisti 13.12.2023 saakka. Mukulakatu avataan jälleen vuoden 2024 puolella, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
 
Mukulakatu on Pohjois-Karjalan museon yhteydessä Carelicumissa sijaitseva lasten oma satukaupunki, joka taloineen ja asukkaineen muistuttaa entisaikojen Joensuuta. Innostavassa leikkipaikassa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.
 

Purjehdi Pielisjokea pitkin satamaan, lastaa Suola-Kustin apuna rantamakasiineihin kaukaisista maista tuotuja tavaroita, auta kauppias Kononoffia myymään tuotteitaan kaupassa, hyppää junan kuljettajaksi tai jaa postia Mukulakadun asukkaille! Mukulakadulta löydät myös muuta jännittävää, kuten Aarrejärven erikoisine asukkaineen. Junan ravintolavaunussa voit syödä omia eväitä, ja Tsaarin salissa on tilaa leikeille, peleille, askartelulle ja erilaisille esityksille. Kammari tarjoaa paikan rauhalliselle lukutuokiolle.

Pohjois-Karjalan museon ollessa kiinni (mm. juhlapyhinä) myös Mukulakatu on suljettu. Aukioloaikojen poikkeukset

Huomioithan, että alle 10-vuotiaita lapsia ei saa jättää Mukulakadulle ilman valvontaa, vaan heidän tulee olla vanhempansa, vanhemman sisaruksen tai muun vastuullisen henkilön seurassa.


Ryhmät

Ryhmät voivat vierailla Mukulakadulla myös arkisin ennen museon aukeamista kello 8–10. 

Joensuun alueen koululaiset ja opiskelijat pääsevät museoon ja Mukulakadulle opetusryhmänä maksutta. Joensuulaisille päiväkotiryhmille sekä muiden paikkakuntien koululaisille ja opiskelijoille hinta on 1 € / lapsi. Ohjaajat ja opettajat pääsevät Mukulakadulle maksutta. Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut Mukulakadulle tulee varata etukäteen, jotta vältämme pahimmat ruuhkat.

Varaukset: pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi tai arkisin klo 9–13 numerosta 050 520 2762. Suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse.

Syntymäpäivät ja yksityisvaraukset 

 

 

Syntymäpäivät Mukulakadulla

Aukioloajat

ma–ti, to–su 10–16
ke 10–19

Aukioloaikojen poikkeukset

Liput, Mukulakatu

Mukulakatu + pääsylippu museoon:
Aikuiset 4 €
Aikuinen ja yksi lapsi: 7 €, mukana seuraavat lapset 4 € / lapsi

Lasten lippuun sisältyy aina koko museoon pääsy.

Yhteystiedot

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
varaukset: ma–pe 9–13

Henkilökunnan yhteystiedot

Pohjois-Karjalan museo, Osoite ja reittiohjeet

Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Carelicumin rakennus

Sivu arviointi ja palaute

Facebook_Mukulakatu