Murupolku

Mukulakatu

Mukulakatu on Pohjois-Karjalan museon yhteydessä Carelicumissa sijaitseva lasten oma satukaupunki, joka taloineen ja asukkaineen muistuttaa entisaikojen Joensuuta. Innostavassa leikkipaikassa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.
 

Purjehdi Pielisjokea pitkin satamaan, lastaa Suola-Kustin apuna rantamakasiineihin kaukaisista maista tuotuja tavaroita, auta kauppias Kononoffia myymään tuotteitaan kaupassa, hyppää junan kuljettajaksi tai jaa postia Mukulakadun asukkaille! Mukulakadulta löydät myös muuta jännittävää, kuten Aarrejärven erikoisine asukkaineen. Junan ravintolavaunussa voit syödä omia eväitä, ja Tsaarin salissa on tilaa leikeille, peleille, askartelulle ja erilaisille esityksille. Kammari tarjoaa paikan rauhalliselle lukutuokiolle.

Mukulakadun aukioloajat

ma, ti 10–16
ke 10–19
to-la 10–16
su suljettu

Pohjois-Karjalan museon ollessa kiinni (mm. juhlapyhinä) myös Mukulakatu on suljettu. Aukioloaikojen poikkeukset

Askartelutuokiot 

Mukulakadulla askarrellaan joka tiistai ja torstai kello 12–15! Askartelutehtävät ovat tasoltaan helppoja ja soveltuvat myös perheen pienimmille aikuisen avustuksella.

Huomioithan, että alle 10-vuotiaita lapsia ei saa jättää Mukulakadulle ilman valvontaa, vaan heidän tulee olla vanhempansa, vanhemman sisaruksen tai muun vastuullisen henkilön seurassa.


Ryhmät

Ryhmät voivat vierailla Mukulakadulla myös arkisin ennen museon aukeamista kello 8–10. 

Joensuun alueen koululaiset ja opiskelijat pääsevät museoon ja Mukulakadulle opetusryhmänä maksutta. Joensuulaisille päiväkotiryhmille sekä muiden paikkakuntien koululaisille ja opiskelijoille hinta on 1 € / lapsi. Ohjaajat ja opettajat pääsevät Mukulakadulle maksutta. Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut Mukulakadulle tulee varata etukäteen, jotta vältämme pahimmat ruuhkat.

Varauksen voit tehdä arkisin kello 9–15 numerosta 050 520 2762 tai pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi.
 

Syntymäpäivät ja yksityisvaraukset

Tällä hetkellä Mukulakadulla ei järjestetä ohjattuja syntymäpäiviä. Mukulakatu on mahdollista varata yksityiseen käyttöön sunnuntaisin klo 10–16 välisenä aikana.

Hinnat

Mukulakadun ja monitoimitilan vuokra sunnuntaisin 62 € / alkava tunti

Monitoimitilan voi vuokrata yksityiseen käyttöön Mukulakadun aukioloaikoina 22 € / alkava tunti (huomaathan, että tällöin Mukulakadulla voi olla myös muita vieraita).

Hintoihin lisätään pääsymaksut.

Varaaja sitoutuu huolehtimaan synttärijuhlijoiden valvonnasta sekä siitä, että juhlien jälkeen tavarat palautetaan paikoilleen. 

Tarjoilut

Synttäreiden yhteydessä monitoimitilaan voi tuoda omat tarjoilut. Mukulakadun sosiaalitilasta löytyy pieni jääkaappi, vesipiste, mikro, veden- ja kahvinkeitin. Museon tiloissa ei valitettavasti voi polttaa kynttilöitä, koska ne aiheuttavat palohälytyksen.

Tiedustelut ja varaukset: pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi

LIPUT

Aikuinen ja 1 lapsi 6 € (vain Mukulakadulle, museoliput 7/3 €)
Mukana seuraavat lapset 3 € / hlö
Perhelippu (2 aikuista ja 1–3 lasta) 12 €

YHTEYSTIEDOT

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
varaukset: ma–pe 9–15

Henkilökunnan yhteystiedot

Pohjois-Karjalan museo, Osoite ja reittiohjeet

Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Carelicumin rakennus

Sivu arviointi ja palaute

Facebook_Mukulakatu