Murupolku

Mukulakatu

Tiistaina 27.10.2020 kello 10–11.15 Mukulakadulla on yksityistilaisuus, jonka aikana muita kävijöitä ei oteta sisään vierailijamäärän rajoituksen vuoksi.

Mukulakatu on 31.8.2020 alkaen toistaiseksi avoinna vain arkisin. Leikkipaikan toiminnassa on kiinnitetty huomiota siihen, että kävijöiden turvallisuus voidaan huomioida myös korona-aikana. Paikalla oleva työntekijä huolehtii lelujen puhtaanapidosta ja vaihtamisesta leikkien jälkeen. Vierailijamäärää rajoitetaan toistaiseksi enintään 20 henkilöön kerralla.

Ethän tule Mukulakadulle sairaana tai jos sinulla tai lapsillasi on koronavirukseen viittaavia oireita.

Mukulakatu on lasten oma satukaupunki, joka taloineen ja asukkaineen muistuttaa entisaikojen Joensuuta. Mukulakatu on innostava leikkipaikka, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Purjehdi Pielisjokea pitkin satamaan ja lastaa Suola-Kustin apuna rantamakasiineihin kaukaisista maista tuotuja tavaroita. Auta kauppias Kononoffia myymään tuotteitaan kaupassa. Voit myös hypätä junan kuljettajaksi tai jakaa postia Mukulakadun asukkaille. Mukulakadulta löydät myös muuta jännittävää, esimerkiksi Aarrejärven erikoisine asukkaineen. Junan ravintolavaunussa voit syödä omia eväitä, ja Tsaarin salissa on tilaa leikeille, peleille, askartelulle ja erilaisille esityksille. Kammari puolestaan tarjoaa paikan rauhalliselle lukutuokiolle.

Mukulakadun aukioloajat

ma, ti 10–16
ke 10–19
to, pe 10–16
la–su suljettu

Pohjois-Karjalan museon ollessa suljettu myös Mukulakatu on kiinni.
Poikkeukset aukioloaikoihin


Ryhmät

Ryhmät voivat vierailla Mukulakadulla aamulla ennen museon aukeamista kello 8–9.30. Tällä hetkellä emme voi ottaa ryhmiä muihin aikoihin. 

Joensuun alueen koululaiset ja opiskelijat pääsevät museoon ja Mukulakadulle opetusryhmänä maksutta. Joensuulaisille päiväkotiryhmille sekä muiden paikkakuntien koululaisille ja opiskelijoille hinta on 1 € / lapsi. Ohjaajat ja opettajat pääsevät Mukulakadulle maksutta. Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut Mukulakadulle tulee varata etukäteen, jotta vältämme pahimmat ruuhkat.

Varauksen voit tehdä arkisin kello 9–15 numerosta 050 520 2762 tai pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi.
 

Syntymäpäivät

Tällä hetkellä Mukulakadulla ei järjestetä ohjattuja syntymäpäiviä. Mukulakatu ja museon työpajatila on mahdollista varata omaan käyttöön vain viikonloppuisin kello 10 ja 16 välisenä aikana.

Hinnat

Mukulakadun ja työpajatilan vuokra viikonloppuisin 62 € / alkava tunti

Hintoihin lisätään pääsymaksut.

Varaaja sitoutuu huolehtimaan synttärijuhlijoiden valvonnasta sekä siitä, että juhlien jälkeen tavarat palautetaan paikoilleen. 

 

Tarjoilut

Synttäreiden yhteydessä työpajatilaan voi tuoda omat tarjoilut. Mukulakadun sosiaalitilasta löytyy pieni jääkaappi, vesipiste, mikro ja kahvinkeitin. Museon tiloissa ei valitettavasti voi polttaa kynttilöitä, koska ne aiheuttavat palohälytyksen.

Tiedustelut ja varaukset: pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi

LIPUT

Aikuinen ja 1 lapsi 6 € (vain Mukulakadulle, museoliput 7/3 €)
Mukana seuraavat lapset 3 € / hlö
Perhelippu (2 aikuista ja 1–3 lasta) 12 €

YHTEYSTIEDOT

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
ma–pe 9–15

Henkilökunnan yhteystiedot

Pohjois-Karjalan museo, Osoite ja reittiohjeet

Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Carelicumin rakennus

Sivu arviointi ja palaute