Murupolku

Mukulakatu

Mukulakatu on toistaiseksi suljettuna Joensuun kaupungin covid-19-ohjeistuksen mukaisesti.

Mukulakatu lasten oma satukaupunki, joka taloineen ja asukkaineen muistuttaa entisaikojen Joensuuta. Mukulakatu on innostava leikkipaikka, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Purjehdi Pielisjokea pitkin satamaan ja lastaa Suola-Kustin apuna rantamakasiineihin kaukaisista maista tuotuja tavaroita. Auta kauppias Kononoffia myymään tuotteitaan kaupassa. Voit myös hypätä junan kuljettajaksi tai jakaa postia Mukulakadun asukkaille. Mukulakadulta löydät myös muuta jännittävää, esimerkiksi Aarrejärven erikoisine asukkaineen. Junan ravintolavaunussa voit syödä omia eväitä, ja Tsaarin salissa on tilaa leikeille, peleille, askartelulle ja erilaisille esityksille. Kammari puolestaan tarjoaa paikan rauhalliselle lukutuokiolle.

 

Ryhmät

Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut Mukulakadulle tulee varata etukäteen, jotta vältämme pahimmat ruuhkat. Ryhmät voivat vierailla Mukulakadulla jo aamulla ennen museon aukeamista kello 8–10. Joensuun alueen koululaiset ja opiskelijat pääsevät museoon ja Mukulakadulle opetusryhmänä maksutta. Joensuulaisille päiväkotiryhmille sekä muiden paikkakuntien koululaisille ja opiskelijoille hinta on 1 € / lapsi. Ohjaajat ja opettajat pääsevät Mukulakadulle maksutta.

Varauksen voit tehdä arkisin kello 9–15 numerosta 050 520 2762 tai pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi.
 

Syntymäpäivät

Tällä hetkellä Mukulakadulla ei järjestetä ohjattuja syntympäiviä, mutta museon työpajatila on mahdollista varata omaan käyttöön synttäritarjoiluja varten. Aukioloaikoina Mukulakadulle voi mennä vapaasti leikkimään synttärien aikana, mutta tällöin tila on myös muiden museon asiakkaiden käytössä. Mukulakadun voi vuokrata yksityiskäyttöön vain aukioloaikojen ulkopuolella.

Hinnat

Hintoihin lisätään pääsymaksut

  • Työpajatilan vuokra aukioloaikoina ma–su 21 € / alkava tunti
  • Työpajatilan tai Mukulakadun vuokra arkisin aukioloaikojen ulkopuoella 53 € / alkava tunti
  • Työpajatilan tai Mukulakadun vuokra viikonloppuisin aukioloaikojen ulkopuolella 62 € / alkava tunti

 Varaaja sitoutuu huolehtimaan synttärijuhlijoiden valvonnasta sekä siitä, että juhlien jälkeen tavarat palautetaan paikoilleen.

Tarjoilut

Synttäreiden yhteydessä työpajatilaan voi tuoda omat tarjoilut. Mukulakadun sosiaalitilasta löytyy pieni jääkaappi, vesipiste, mikro ja kahvinkeitin. Museon tiloissa ei valitettavasti voi polttaa kynttilöitä, koska ne aiheuttavat palohälytyksen.

tiedustelut ja varaukset: pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi

AUKIOLOAJAT

Suljettu toistaiseksi

ma–ti, to–su klo 10–16
ke klo 10–19

Poikkeukset

LIPUT

Aikuinen ja 1 lapsi 6 € (vain Mukulakadulle, museolippu 7€)
Mukana seuraavat lapset 3 € / hlö
Perhelippu (2 aikuista + 1–3 lasta) 12 €

YHTEYSTIEDOT

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
ma–pe 9–15

Henkilökunnan yhteystiedot

Pohjois-Karjalan museo, Osoite ja reittiohjeet

Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Carelicumin rakennus

Sivu arviointi ja palaute