Här-är-du

Mukulakatu

Mukulakatu on lasten oma satukaupunki, joka taloineen ja asukkaineen muistuttaa entisaikojen Joensuuta. Mukulakatu on innostava leikkipaikka, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

 

Purjehdi Pielisjokea pitkin satamaan ja lastaa Suola-Kustin apuna rantamakasiineihin kaukaisista maista tuotuja tavaroita. Auta kauppias Kononoffia myymään tuotteitaan kaupassa. Voit myös hypätä junan kuljettajaksi tai jakaa postia Mukulakadun asukkaille. Mukulakadulta löydät myös muuta jännittävää, esimerkiksi Aarrejärven erikoisine asukkaineen. Junan ravintolavaunussa voit syödä omia eväitä, ja Tsaarin salissa on tilaa leikeille, peleille, askartelulle ja erilaisille esityksille. Kammari puolestaan tarjoaa paikan rauhalliselle lukutuokiolle.

 

Ryhmät

Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut Mukulakadulle tulee varata etukäteen, jotta vältämme pahimmat ruuhkat. Ryhmät voivat vierailla Mukulakadulla jo aamulla ennen museon aukeamista kello 8–10. Joensuun alueen koululaiset ja opiskelijat pääsevät Mukulakadulle opetusryhmänä maksutta. Joensuulaisille päiväkotiryhmille sekä muiden paikkakuntien koululaisille ja opiskelijoille hinta on 1€ / lapsi. Ohjaajat ja opettajat pääsevät Mukulakadulle maksutta.

Varauksen voit tehdä arkisin kello 9–15 numerosta 050 520 2762 tai pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi.
 

 

Aukioloajat, mukulakatu

ma–ti, to–su klo 10–16

ke klo 10–19

Poikkeukset

Liput, Mukulakatu

Aikuinen ja 1 lapsi 6 € (vain Mukulakadulle, museolippu 7€)
Mukana seuraavat lapset 3 € / hlö
Perhelippu (2 aikuista + 1–3 lasta) 12 €

Yhteystiedot

pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi
Puh. 050 520 2762
ma–pe 9–15

Henkilökunnan yhteystiedot

Pohjois-Karjalan museo, Osoite ja reittiohjeet

Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Carelicumin rakennus

Sivu arviointi ja palaute